General error

Came across a bug? got an error msg? please post here.
This is an open forum. GUESTS are allowed.
User avatar
dj drift
UB Advanced Member
Posts: 923
Joined: 26 Jan 2007, 5:14 pm
Vehicle: I4 2.7
Location: D - ToWn!!!!!!!!!!

Post by dj drift » 25 Apr 2009, 12:21 pm

well i came across this problem once and i thought might be some server problem but den i came thru it again...so im here complaining it. whenever i post a reply on any thread i get directed to a page saying General error and wen i refresh i do c my post but today on that kustom ryders thread in events nd meets my post appeared twice and if im not wrong even krazy do's post appear twice or thrice 1 after the other in My 09 swift thread in members gallery even he might hv gone thru same problem.
Plz check
In torque we trust!

User avatar
dj drift
UB Advanced Member
Posts: 923
Joined: 26 Jan 2007, 5:14 pm
Vehicle: I4 2.7
Location: D - ToWn!!!!!!!!!!

Post by dj drift » 25 Apr 2009, 12:24 pm

and i got the same problem after posting this message.
In torque we trust!

User avatar
dj drift
UB Advanced Member
Posts: 923
Joined: 26 Jan 2007, 5:14 pm
Vehicle: I4 2.7
Location: D - ToWn!!!!!!!!!!

Post by dj drift » 25 Apr 2009, 12:31 pm

oh now i c there are 2 such threads both on my name...i jus created it once
In torque we trust!

User avatar
~kraZzY_DOo~
UB Dedicated Member
Posts: 387
Joined: 06 Nov 2008, 1:36 pm
Vehicle: Hyundai Tiburon 2004

Post by ~kraZzY_DOo~ » 25 Apr 2009, 12:47 pm

yea, im going thru the same sh*t!!
several times i had to type the message again and again.
luckily, im sitting jobless here at my office, so its ok
but please do check the error.
thanks!
~~`Hyundai Coupe 2004`~~
1. Cyber 7" HU, with DVD, usb, aux and bluetooth
2. Fly Reverse camera
3. Blue 8" Interior Foot space neons
4. Silver plastic reflective carpets
5. 17" Lenso black rims, with silver outline circle
6. Nitto neo gen low profile tyres
7. K&N air filter (coming soon)
8. angeleye headlights (comming soon)
9. 2006 Hyundai Coupe orginal front bumpers, foglamps and exhaust (coming soon)
10. Blue led side gills (coming soon)

PS: Only problem...$$$ !!

User avatar
Alpha
Adminstrator
Posts: 6251
Joined: 17 Apr 2006, 6:36 pm
Vehicle: RNN14 + JZZ31 + CT9A
Location: Dubai
Contact:

Post by Alpha » 25 Apr 2009, 7:31 pm

The error comes because of server overload sometimes. I suggest you to give the page time to load after pressing Submit even if it shows an error later on. Most of the times your reply will already be there but if you don't give the time, you will have to post it from zero.
Administrator | Facebook | Twitter | YouTube

User avatar
dj drift
UB Advanced Member
Posts: 923
Joined: 26 Jan 2007, 5:14 pm
Vehicle: I4 2.7
Location: D - ToWn!!!!!!!!!!

Post by dj drift » 25 Apr 2009, 9:39 pm

well actually i press submit then i go to other sites n check other stuff's and then wen i click on UB again n i a general error.
i press refresh i guess dat makes de post go double?
shoudnt i do dat??
In torque we trust!

User avatar
hk20
UB Advanced Member
Posts: 1208
Joined: 20 Jan 2007, 10:16 am
Vehicle: 2011 Nissan Tiida HB - JDM Project
Location: Dubai

Post by hk20 » 25 Apr 2009, 9:44 pm

even i got the same issue , but i pressed the back button wen the error was shown and the page came back and my post was posted once.
NISMO Project Tiida/VERSA

Current: Custom C-Mod Type Grill/ Lenso D1R 17"/ Dunlop Direzza 205/45/R17/Custom Lip Kit/Custom Interior/Hatch Spoiler/Engine Cover Paint (Red)/ Gold Rims Paint/
Future: Black House HeadLights w/ 6000K Xenon/ Stillen CAI/ Brakes Paint (Red)/ 7” Head unit + 4 Speakers + Amp + 10” Subwoofer/ Coilovers/ CF Front Lip/ CF Side Skirt extensions/ Coilovers/ Neon Glow LED Strip

Image

User avatar
dj drift
UB Advanced Member
Posts: 923
Joined: 26 Jan 2007, 5:14 pm
Vehicle: I4 2.7
Location: D - ToWn!!!!!!!!!!

Post by dj drift » 25 Apr 2009, 10:33 pm

Hmm..i shall try dat too!
In torque we trust!

User avatar
dj drift
UB Advanced Member
Posts: 923
Joined: 26 Jan 2007, 5:14 pm
Vehicle: I4 2.7
Location: D - ToWn!!!!!!!!!!

Post by dj drift » 25 Apr 2009, 10:34 pm

YAY!! it works
In torque we trust!



Post Reply