SERVER DOWN, TOO MUCH LOAD TIME OR NO LOAD

Came across a bug? got an error msg? please post here.
This is an open forum. GUESTS are allowed.
User avatar
hk20
UB Advanced Member
Posts: 1208
Joined: 20 Jan 2007, 10:16 am
Vehicle: 2011 Nissan Tiida HB - JDM Project
Location: Dubai

Post by hk20 » 11 Dec 2009, 12:25 am

I try to view the threads which have recent posts and it doesnt load or takes too much time to load unlike before. But to my surprise it dint take even a second to open this thread to make this new topic.

I am facing this problem in both IE and Google Chrome.
Its still the same when there is no other webpage or internet using application running side by side.
I am facing this problem only on UB and not on any other website.

Kindly look into the matter ASAP as its getting really irritating to wait for the page to load and in the end it doesnt load most of the time.
NISMO Project Tiida/VERSA

Current: Custom C-Mod Type Grill/ Lenso D1R 17"/ Dunlop Direzza 205/45/R17/Custom Lip Kit/Custom Interior/Hatch Spoiler/Engine Cover Paint (Red)/ Gold Rims Paint/
Future: Black House HeadLights w/ 6000K Xenon/ Stillen CAI/ Brakes Paint (Red)/ 7” Head unit + 4 Speakers + Amp + 10” Subwoofer/ Coilovers/ CF Front Lip/ CF Side Skirt extensions/ Coilovers/ Neon Glow LED Strip

Image

User avatar
Jamool
UB Addicted Member
Posts: 156
Joined: 13 Apr 2009, 3:32 am
Vehicle: Mark II Chaser - Jeep Wrangler
Location: Sharjah - Mujjarrah

Post by Jamool » 11 Dec 2009, 12:30 am

Same here
* Outlaw *

User avatar
Tamu
UB Special Member
Posts: 2834
Joined: 02 Oct 2006, 12:55 pm
Location: Qatar

Post by Tamu » 11 Dec 2009, 1:52 am

Login time is ok
accessing the forum is ok
Creating topics is ok
FRICKIN VIEWING TOPICS IS FAILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Im so JDM my blood type is "Type-R"..
RIP SPARKY

User avatar
lime
UB Senior Member
Posts: 816
Joined: 11 Jul 2009, 11:57 pm
Vehicle: 2009 Lancer GT
Location: Sharjah
Contact:

Post by lime » 11 Dec 2009, 2:02 am

same here

User avatar
Alpha
Adminstrator
Posts: 6251
Joined: 17 Apr 2006, 6:36 pm
Vehicle: RNN14 + JZZ31 + CT9A
Location: Dubai
Contact:

Post by Alpha » 11 Dec 2009, 7:32 am

Looking into it.
Administrator | Facebook | Twitter | YouTube

User avatar
hater999
UB Advanced Member
Posts: 1296
Joined: 04 Feb 2008, 7:09 pm
Contact:

Post by hater999 » 11 Dec 2009, 8:51 am

Fine for me
With Great Horsepower comes great Responsibility.

User avatar
TNT
UB Super Member
Posts: 4194
Joined: 12 Jun 2007, 1:25 pm
Vehicle: Jeep Wrangler
Location: Dubai, UAE

Post by TNT » 11 Dec 2009, 12:23 pm

Was having the problem last night, now its fixed!

User avatar
Tamu
UB Special Member
Posts: 2834
Joined: 02 Oct 2006, 12:55 pm
Location: Qatar

Post by Tamu » 11 Dec 2009, 4:29 pm

Everything loaded quick for me today. Last night was a b!tch!
Im so JDM my blood type is "Type-R"..
RIP SPARKY

User avatar
hk20
UB Advanced Member
Posts: 1208
Joined: 20 Jan 2007, 10:16 am
Vehicle: 2011 Nissan Tiida HB - JDM Project
Location: Dubai

Post by hk20 » 11 Dec 2009, 4:30 pm

^ same here.
NISMO Project Tiida/VERSA

Current: Custom C-Mod Type Grill/ Lenso D1R 17"/ Dunlop Direzza 205/45/R17/Custom Lip Kit/Custom Interior/Hatch Spoiler/Engine Cover Paint (Red)/ Gold Rims Paint/
Future: Black House HeadLights w/ 6000K Xenon/ Stillen CAI/ Brakes Paint (Red)/ 7” Head unit + 4 Speakers + Amp + 10” Subwoofer/ Coilovers/ CF Front Lip/ CF Side Skirt extensions/ Coilovers/ Neon Glow LED Strip

Image

User avatar
Alpha
Adminstrator
Posts: 6251
Joined: 17 Apr 2006, 6:36 pm
Vehicle: RNN14 + JZZ31 + CT9A
Location: Dubai
Contact:

Post by Alpha » 11 Dec 2009, 9:52 pm

Fixed then.

closed.
Administrator | Facebook | Twitter | YouTube



Locked